Informatiecentrum

De OFFI Label website is naast de website van het OFFI Label ook de informatiebron voor kantoor gerelateerde producten.
Onafhankelijke informatie over producten voor kantoor is hierdoor voor iedereen beschikbaar gekomen.

Voor bedrijfsmatige inkopers

Ook voor bedrijfsmatige inkopers is het niet eenvoudig om de juiste producten voor kantoor te selecteren. De OFFI Label website geeft inzicht in producten en de fabrikanten ervan om zo kwaliteitsproducten die op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd te kunnen selecteren. Het komt hiermee tegemoet aan de vraag naar gecontroleerde informatie die onontbeerlijk is bij aanbesteding en duurzaam inkopen.

Consumenten en zakelijke gebruikers

Bewust gebruik van producten staat ook bij consumenten meer en meer in de belangstelling. Door het gebruik van de OFFI Label website is het aanschaffen en verantwoord gebruiken van kantoor- en stationery producten ook voor consumenten en zakelijke gebruikers eenvoudig.

Gratis adviezen van experts

De OFFI Label website geeft adviezen over de inkoop en het gebruik van de producten. Deze zijn onafhankelijk en samengesteld door experts van het OFFI Instituut.
OFFI Instituut is een kennisinstituut dat uitsluitend gericht is op producten voor kantoor en zij garandeert de onafhankelijkheid van de verstrekte informatie.

Om de adviezen te bekijken, maak eenvoudig de eerste selectie:

Deel uw kennis en ervaringen

De OFFI Label website staat open voor uw inbreng van kennis en ervaringen op het gebied van producten voor kantoor. Vraag een account aan en voeg uw kennis of mening toe op een betreffende discussie pagina. Om een gratis account aan te vragen, stuurt u een e-mail naar info@offilabel.org onder vermelding van ‘aanvraag account’. U ontvangt dan een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u op de OFFI Label site kunt inloggen.

Veel gestelde vragen over het Informatiecentrum

Een overzicht van veel gestelde vragen over het Informatiecentrum is beschikbaar op de pagina:
Veel gestelde vragen over Informatiecentrum